Belize! - Reisverslag uit San Pedro Sula, Honduras van Bas Kempe - WaarBenJij.nu Belize! - Reisverslag uit San Pedro Sula, Honduras van Bas Kempe - WaarBenJij.nu

Belize!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Bas

06 Juli 2009 | Honduras, San Pedro Sula

Hallo,

Op dit moment ben ik niet meer in Honduras, ben het land ontvlucht naar de stranden van Belize..

Vanwege de onrust in Honduras heeft het ministerie van buitenlandse zaken gezegd dat alle nederlanders die niet per se in honduras hoefden te zijn, het land moesten verlaten. de universiteit heeft dit advies overgenomen, als we in honduras zouden blijven, zou dit niet zulke leuke gevolgen hebben.

vandaar dat ik nu in een huisje op het strand van placencia in belize het nieuws uit en over honduras moet volgen. placencia is een erg mooi en rustig plaatsje, gelegen op een schiereiland van misschien 300 meter breed met aan de ene kant mangrove en aan de andere kant de oceaan. ons huisje staat op 10 meter van die oceaan, er zijn denk ik slechtere plaatsen om heen te vluchten..

de bedoeling is om, als dat weer mogelijk is, terug te gaan naar honduas om daar de stage af te ronden. wanneer dit is, weet ik niet. zodra ik meer weet zal ik het laten weten. en tot die tijd.. zal ik het vooral heel rustig aan doen!

De groeten en jullie horen van me!

• 06 Juli 2009 - 22:29

Maura:

Hola Guapo,
    Qué tal? Dat klinkt als vakantie houden. Je zit gezellig met de andere jongens dus waarschijnlijk zit dat wel snor. Ik volg het nieuws over Honduras (niet dat ik dat allemaal snap) maar ik doe mijn best natuuurlijk (A) Hopelijk dat je weer terug mag en dat je niet naar huis moet anders verveel je je dood. Ik probeerde nog op jijbent.nl je status op vakantie te zetten maar ik was je wachtwoord vergeten (A) anders is winnen ook zo makkelijk. Mja, nog veel plezier en ik spreek je snel weer! Liefs Jezus

• 07 Juli 2009 - 14:43

Lonneke:

Ik hoorde het al van je moeder, dus was het nieuws ook iets geinteresseerder aan het volgen dan anders...
    Het is balen dat je weg moest, maar het klinkt als een heerlijke oplossing.
    Geniet er even van! Ik hoop dat alles goed komt in Honduras...

• 08 Juli 2009 - 12:29

Sil:

Arme Bas,

Van ijverige student ben je veranderd in een arme vluchteling die onder erbarmelijke omstandigheden moet zien rond te komen. Als je voedselpakketten nodig hebt hoor ik het wel. Maar heeft de universiteit al contact met je opgenomen? Zou ik wel zo netjes vinden.

Tjop